Избелване на зъби

izbelvane

Избелването в зъболекарския кабинет, известно като “професионално избелване” или “офис избелване на зъби”, се извършва при условия, които дават възможност за безопасно, контролирано, безболезнено използване на относително висока концентрация на избелващ гел. Това позволява получаване на резултати, които са видими веднага, още на зъболекарския стол след избелване на зъби.

Избелването на зъбите се извършва с професионалнa избелваща система , която е клинично доказана и постига избелване на зъбите средно с 8 нюанса по скалата на Vita – само за един час. Ползва се РН балансиран, активиран от специфична дължина на вълната избелващ гел, който предизвиква изключителен избелващ процес. Върху зъбите се поставя мек избелващ гел, толерантен към пулпата и меките тъкани.

При желание от Ваша страна може да Ви предложим и изработка на индивидуални силиконови шини с избелващ гел за избелване на зъби в домашни условия.

Ние ще Ви предоставим този избелващ гел, който отговаря най-добре на Вашите изисквания и ще Ви посочим стъпките, които е добре да следвате, за да получите оптимален резултат.

Запази час

Loading...