Д-р Мартин Найденов

Орален Хирург

Д-р Мартин Найденов - Стоматолог Хирург /Зъболекар/, Враца

Понеделник – Петък – 9:00ч. – 18:00ч.
Събота и Неделя – с предварителна уговорка

Д-р Мартин Найденов е второ поколение орален хирург, с частна практика в района на Враца, след завършване на факултет по дентална медицина придобива специалност по орална хирургия. Лекарят е избрал да практикува зъболекарската специалност по орална хирургия, като предоставя услуги както в личния си кабинет, така и в амбулаторните центрове.

Д-р Мартин Найденов е един от малкото орални хирурзи, които предоставят активна, амбулаторна и болнична помощ с пълни правомощия в района на Враца. Хирургическите умения на лекаря са усъвършенствани чрез много следдипломна практика и хиляди часове напреднало обучение в избраната от него професия.

 

Като специалист д-р Найденов е в течение на последните постижения в областта на оралната и лицево-челюстната хирургия, за да предостави най-актуалните възможности за лечение на своите пациенти. След завършването на обучението си през 2015 г. започва специализация в Отделението по Орална и Лицево-Челюстна Хирургия на ВМА. Лекарят е преминал през много официални курсове за продължаващо обучение.

 

Д-р Найденов и неговият екип оценяват факта, че повечето здравни специалисти в региона насочват своите пациенти към практиката. Съчетавайки превъзходни хирургически умения, знания и доверие, екипът осигурява най-високото качество на индивидуализираната дентална хирургия, достъпна в целия регион на северозападна България.

Образование

2015 г. – Медицински Университет-София /Факултет по Дентална Медицина

Лекар по дентална медицина

2019 г. – Военно Медицинска Академия (ВМА)-София/ Отделение по Орална и Лицево-Челюстна Хирургия

Орална хирургия

По значими квалификация и курсове

Theoretical and Practical Aspects of Advanced Implantology and Prostodontics-Tel Aviv Israel

SYFAC-International symposium on growth factors Chouuroun France

Bone and Tissue Regeneration – V.I.P Exclusive Event Berlin

Председател на Управителния Съвет за Български Зъболекарски Съюз Районна Колегия ВРАЦА

Запази час

Loading...